Hoe retourneer je een product

Bij SensiToys kun je een ongeopende verpakking of een enkel product tot 30 dagen na aankoop retourneren.

*Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na levering is verbroken zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Dat betekent dat je het recht om te retourneren verliest als je de verzegeling verbreekt op producten die om gezondheids- en hygiënische redenen niet geschikt zijn voor teruggave. Producten die niet voor intiem gebruik zijn, mogen worden uitgepakt als je ze in dezelfde staat kunt retourneren als waarin je ze hebt ontvangen. Dit houdt in dat lingerie e.d. gepast mag worden, zolang het product in dezelfde staat en verpakking kan worden geretourneerd. Het recht op teruggave vervalt indien en wanneer je het product hebt gebruikt op een manier die de waarde van het product duidelijk aanzienlijk vermindert.


Retourneer een hele bestelling of een enkel product

Je kunt het pakket/product aan ons retourneren door:

- te weigeren het pakket aan te nemen/op te halen;

- het ongebruikte product naar ons terug te sturen binnen de standaard 14-daagse herroepingstermijn of binnen het retourbeleid van 30 dagen van SensiToys; dat wil zeggen, binnen 30 dagen na het plaatsen van je bestelling. Wanneer je producten na ontvangst aan ons retourneert, ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op .


Hoe retourneer je een aankoop

Je kunt een ongebruikt en ongeopend product naar ons terugsturen door:

- het retourformulier te printen, in te vullen en in de verpakking te doen. Als je geen printer hebt, kun je het ook met de hand uitschrijven.

- het pakket te verzenden naar Elvaldi, De Corridor 14j 3621 ZB Breukelen.

Jij bent verantwoordelijk voor de waarde van het pakket totdat SensiToys het heeft ontvangen. Zorg er daarom voor dat het product goed en veilig is verpakt.

De kosten van de retourzending zijn voor jou. SensiToys levert geen retourlabels.

Bij eventuele schade of een ongefrankeerde zending, kunnen wij kosten in rekening brengen.


Hoe krijg je je geld terug

Wanneer je gebruik maakt van je recht om een ongeopend of ongebruikt product binnen 30 dagen te retourneren, wordt je geld terugbetaald binnen 30 dagen na ontvangst van de bevestiging dat je spijt hebt van je aankoop.

Bij gebruik van het beperkte retourrecht van 30 dagen van SensiToys vindt terugbetaling plaats zodra we het artikel hebben ontvangen én hebben geverifieerd dat het voldoet aan de voorwaarden voor het recht op retour.

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen .


Wettelijke garantie en deadline voor claims

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Wanneer je bestellingen plaatst bij winkels binnen de EU, heb je altijd minimaal 2 jaar garantie. Dit geldt ook voor bestellingen die je bij SensiToys plaatst. 

Wij verzoeken u het gebrek zo spoedig mogelijk na ontdekking aan ons kenbaar te maken.

Bij een geschil volgen wij de uitspraak van de Europese Mededingings- en Consumentenautoriteit.